Italianpata

400 g jauhelihaa
suolaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi/valkosipulijauhetta
1 prk tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyrettä
2 rkl lihafondia tms.
oreganoa, mustapippuria, basilikaa
2-3 dl vettä
2 dl tummaa pätkäspagettia
1 herne-maissi-paprika-pakastepussi

1. Ruskista jauheliha ja mausta hieman suolalla.
2. Lisää pilkottu sipuli joukkoon.
3. Lisää tomaattimurska + pyre
4. Lisää mausteet ja fondi, kaada vesi päälle.
5. Laita pätkäspagetit joukkoon
6. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia
7. Lisää herne-maissi-paprikat, anna kypsyä pieni hetki.
8. Tarjoa leivän, kurkkupikkelsin ja salaatin kera.

Kommentointi on suljettu.