Nizzan salaatti

5 keitettyä perunaa
4 keitettyä kananmunaa
rasia anjovis- tai sardellifileitä
1 pieni punasipuli
vihreitä papuja
1 punainen paprika
4 tomaattia
pala kurkkua
salaattia
(oliiveja)

Kastike:
200 g tonnikalaa
2 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
1 rkl viinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria

1. Viipaloi kypsät, jäähtyneet perunat tarjoiluvadille.
2. Kuori ja halkaise keitetyt kananmunat.
3. Lado kalafileet perunapalojen ja kananmunien päälle.
4. Silppua sipuli hienoksi ja levitä tarjoiluvadille.
5. Lado kasvikset paloina päälle.
6. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa tai tehosekoittimessa.
7. Kaada kastike salaatin päälle tai tarjoa erikseen.
8. Koristele vielä pienillä salaatinlehdillä (ja oliiveilla).
9. Tarjoa tuoreen leivän kera.

Kommentointi on suljettu.